E-Commerce rješenje za Wellness, beauty & SPA poslovanje

[mk_page_section vertical_align=”center” min_height=”104″ full_width=”true” js_vertical_centered=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ section_id=”screen1″ sidebar=”sidebar-1″]

Wellness, beauty & SPA

Ubrzajte naručivanje i naplatu – E-Commerce rješenje za vaše poslovanje
[/mk_page_section][mk_page_section]

E-commerce i online poslovanje nisu više nikakva novosti i u današnje doba već je standard za bilo koji posao da posjeduje internet stranicu ili Facebook stranicu i neki od profila na društvenim mrežama. No dobro rješenje mora omogućiti više od digitalne vizitke ili digitalnog letka. Dobro rješenje mora olakašti poslovanje vama i vašim klijentima, omogućiti direktnu komunikaciju, predstaviti relevantne informacije i omogućiti provođenje cjelokupnog poslovnog procesa.

Za wellness, beauty i spa poslovanje ( kozmetički, tattoo i frizerski saloni, SPA studia i sl ) jedan od elemenata poslovanja je i sustav naručivanja klijenata i naplata termina. Iz tog razloga u ponudi je “Wellness i SPA” paket kojim osim web stranice nudimo i dodatke :

 • sustav za naručivanje klijenata sa kartičnom naplatom
 • web trgovina
 • integracija sa društvenim mrežama
 • izrada i održavanje sadržaja
[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2018/01/07192056/iphone.png” title=”Responzivne internet stranice” title_weight=”300″ animation=”scale-up”]Stranice prilagođene pregledavanju na mobilnim uređajima[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2018/01/07192101/cart.png” title=”Internet trgovina” title_weight=”300″ animation=”scale-up”]Uključena internet trgovina sa integriranim kartičnim plaćanjem preko Raiffeisen banke.[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2018/01/07192101/cart.png” title=”Rezervacije” title_weight=”300″ animation=”scale-up”]Sustav rezervacije klijenata, vođenja usluga, cijena i računa. Integrirano na sustav plaćanja preko internet trgovine.[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2018/01/07192107/system.png” title=”Društvene mreže” title_weight=”300″ animation=”scale-up”]Integracija sa društvenim mrežama – Facebook i Twitter[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2018/01/07192110/envelope.png” title=”SMS obavijesti” title_weight=”300″ animation=”scale-up”]Slanje SMS i Email poruka obavijesti klijentima o ugovorenom terminu – potvrda, podsjetnik prije termina…[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”48″ icon_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2018/01/07192113/profile.png” title=”Klijenti” title_weight=”300″ animation=”scale-up”]Vođenje klijenata i podataka o klijentima[/mk_icon_box2]
[/mk_page_section][mk_page_section]

Salon za masažu

Primjena rješenja na salonu za masažu

Zahtjevi

Klijent je tražio da mu se izradi web stranica za novi salon za masažu te da kroz tu stranicu može voditi naručivanje klijenata. Kako narudžbe mogu dolaziti preko više kanala ( web, Facebook, telefon, email ) bitno je da svi podaci budu na jednom mjestu i da se može pristupiti tim podacima iz bilo koje lokacije.

 • internet stranica za novi salon
 • centralno vođenje termina
 • naplata karticama
 • vođenje osnovnih informacija o klijentima

Registracija na SIPA Platformi

Registracija

Registracijom na platfomi možete u par koraka kreirati stranicu sa svim potrebnim elementima za vaše poslovanje – uključujući primjer pokazan u ovom članku.

[/mk_page_section][mk_page_section]

Internet stranica

Izrada i sadržaj internet stranice

Stranice su koncipirane da kroz par koraka klijent može dobiti sve potrebne informacije i na istom mjestu pokrenuti rezervaciju termina za masažu te provesti plaćanje.

Site je podijeljen na tradicionalne funkcionalne cjeline – glavna stranica, usluge, kontakt i novosti. Idealno put klijenta završava na rezervaciji termina, pa je link za rezervaciju izdvojen u glavnom meniju na drugoj poziciji, odmah nakon glavne stranice.

Meni “Usluge” prikazuje usluge koje se nude u salonu te omogućava prikaz slika i proizvoda iz trgovine.

Stranica Trgovine je inicijalno skrivena obrizom da u početnoj fazi rada stranice nije postavljen fokus na rad web trgovine.

[/mk_page_section][mk_page_section]

Upravljanje rezervacijama

I upravljanje klijentima

Sustav za upravljanje rezervacijama omogućava klijentima i korisnicima stranice ugovaranje termina kroz samu stranicu. Administratorima i voditeljima stranice je omogućeno ugovaranje i dodavanje termina kroz administraciju aplikacije. Na taj način je moguće dodati termine koji nisu ugovoreni kroz stranicu.

U aplikaciji je moguće voditi i dodatne podatke o klijentu i o pojedinom terminu što vam omogućava da na jednostavan način pratite vaše klijente i njihove termine.

[/mk_page_section][mk_page_section]

Usluge i cijene

Upravljanje cijenama i ponudom

Kroz sučelje je moguće definirati usluge, cijene, trajanje i djelatnike koji obavljaju navedene usluge.

Dodatne mogućnosti :

 • izdavanje kupona – kuponi se koriste prilikom ugovaranja termina i može se definirati trajanje kupona i usluge na koje se kupon odnosi
 • email i sms obavijesti – obavijesti se šalju pri ugovaranju termina i kao podsjetnik prije samog termina
 • upravljanje djelatnicima
 • upravljanje klijentima
[/mk_page_section][mk_page_section]

Ojačajte vaše online poslovanje !

Osigurajte naplatu i olakšajte vašim klijentima pronalaženje slobodnog termina !

Ukoliko vašem poslovanju treba jednostavan sustav za vođenje termina i rezervacija, omogućite vašim klijentima jednostavno pronalaženje slobodnog termina i jednostavno plaćanje ugovorenog termina.

[/mk_page_section]

Kako kreirati WordPress stranice na SIPA Platformi ?

[mk_page_section sidebar=”sidebar-1″]

Kreiranje web stranice

Otvaranje novog sitea

SIPA platforma osmišljena je da omogući korisnicima jednostavno kreiranje WordPress stranice bez potrebe za pronalaženjem hostinga ( prostora za smještaj web stranice ), traženjem deveolopera i resursa za kreiranje i održavanje stranica. Na platformi postoji set definiranih tema i dodataka koji vam omogućavaju jednostavno kreiranje stranica iz predložaka no također omogućavaju personalizaciju stranica po vašoj želji. Cilj je omogućiti brzo i jednostavno kreiranje gotovog rješenja kojim će te postaviti vlastitu stranicu, web trgovinu i omogućiti naplatu karticama preko vaših stranica.

SIPA Portal rješava :

 • smještaj stranica na cloud infrastrukturi ( Azure )
 • infrastruktura – serveri, baze, skaliranje
 • pohrana podataka i CDN – Amazon CloudFront i Azure CDN
 • moguća integracija sa Azure backup i storage rješenjima
 • povezujemo vas sa developerima, dizajnerima SEO stručnjacima
web stranice
[/mk_page_section][mk_page_section section_id=”registracija” el_class=”trigger registracija” sidebar=”sidebar-1″]

Registracija

Otvaranje računa

Za otvaranje računa potrebno je popuniti registracijski formular.

Nakon popunjavanja formulara i potvrde registracije u e-mailu možete krenuti u kreiranje svojih novih stranica.

Stranice su bazirane na WordPress platformi i omogućene su vam sve mogućnosti standardne WordPress instalacije – osim dodavanja novih pluginova i tema. Dodaci i teme koji su dostupni na platormi su potvrđeni da su međusobno kompatibilni i ne narušavaju stabilnost sustava. Ukoliko imate potrebu za instalacijom nekog dodatka ili teme slobodno nam se obratite. Nakon provjere dodatka isti će vam biti dodan na vaš račun.

Stranica će biti aktivirana nakon provjere plaćanja.

[/mk_page_section][mk_page_section]

Wordpress site

Vaša instalacija WordPressa spremna je za rad

Na internetu možete pronaći mnoštvo tutoriala koji opisuju na koji način možete upravljati vašim stranicama.

U osnovnom, besplatnom paketu, možete postaviti web trgovinu sa uključenim dodatkom za naplatu karticama preko Raiffeisen banke – usluga E-Tomitreba.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[/mk_page_section]
[mk_blog style=”spotlight”]

E-Tomitreba – kartično plaćanje za WooCommerce

[/vc_column]

E-Tomitreba naplata karticama

Dodatak za prihvat kartičnog plaćanja
web stranice

Web stranice i web trgovina

Registriraj se na SIPA Platformi i kreirajte web stranicu sa web trgovinom i kartičnim plaćanjem

 • WordPress

  Wordpress stranica + veliki izbor tema

 • WooCommerce

  Woocommerce – najraširenija aplikacija za web trgovine i e-commerce

 • Naplata karticama

  Uključen plugin  za naplatu karticama korištenjem usluge E-Tomitreba Raiffeisen banke

Web trgovina i naplata karticama za 0.00 kn !
Registracijom na SIPA platformi možete si olakšati početak vašeg online poslovanja ! U osnovni paket uključen je i plugin za naplatu karticama preko Raiffeisen banke.
Registriraj se !

RBA e-ToMiTreba!! omogućava praktično i sigurno trgovanje, ali i ostale prednosti:

1. MANJI TROŠKOVI

 • Jeftinija “izgradnja” Internet prodajnog mjesta od otvaranja “fizičkog” prodajnog mjesta. Trgovac na Internet prodajnom mjestu oslobođen je uobičajenih investicija i troškova:
  • izgradnje/najma, uređivanja i održavanja prodajnog prostora,
  • tehničkih investicija (nije potrebna instalacija grijanja, uvođenje struje, vode, instalacija blagajne, POS uređaja…),
  • prodajnog osoblja,
  • režijskih troškova.
 • Oslobađanje od odgovornosti i troškova vezanih za čuvanje osjetljivih kartičnih podataka.Prodajna mjesta provode transakcije prihvata kartica na svojem Internet prodajnom mjestu preusmjeravanjem kupca na stranicu RBA, i time ne dolaze u posjed osjetljivih podataka o kartici.
 • Manji troškovi poput transakcijskih troškova, troškova naplate i vrijeme trajanja prodajnog procesa.
 • Smanjeni troškovi logistike nabave, distribucije i isporuke roba i usluga.
 • Ukupno niži troškovi radne snage uz moguće poboljšanje njene obrazovne strukture.
 • Promocija proizvoda i usluga je učinkovitija zahvaljujući izravnom marketingu putem e-komunikacija.

2. VEĆI PRIHODI

 • NON STOP poslovanje: 24h na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (nema vremenskog ograničenja za prodaju kao na klasičnim prodajnim mjestima).
 • Veći doseg: kupci mogu biti s bilo kojeg mjesta na svijetu i obavljati plaćanje karticama izdanja bilo koje banke iz zemlje ili inozemstva, što trgovcu otvara sjajne mogućnosti za globalno poslovanje.
 • Veći promet: prosječni iznos transakcija na Internetu višestruko je veći od prosječnog iznosa transakcije na klasičnom prodajnom mjestu.
 • Veću sigurnost naplate zahvaljujući najvišim sigurnosnim standardima prihvata kartica.
 • Veću dostupnost web trgovine kupcima, u odnosu na fizičke lokacije prodajnog mjesta:
  • putem web pretraživača,
  • putem reklamnih linkova na najposjećenijim stranicama.

Pogodnosti za tvrtke koje s RBA ugovore prihvat kartica za plaćanje na Internetu

 • RBA je primijenila najviše standarde sigurnosti za plaćanja karticama na Internetu definirane od strane MasterCard i Visa Europe koji web trgovca štite od mogućih zloporaba.
 • Na web trgovini / Internetu moguće je plaćati i kreditnim i debitnim karticama izdanja bilo koje banke u zemlji i inozemstvu.
 • Potencijalni kupac roba ili usluga je cijela svjetska populacija.
 • Prilagodba web stranice trgovca/davatelja usluge je vrlo jednostavna.
 • Usluga e-commerce-a se ugovara samo s bankom (bez potrebe uključivanja treće strane) što smanjuje troškove u startu ali i u kasnijem operativnom radu.
 • Internetska prodaja podrazumijeva značajno niže troškove poslovanja (manji troškovi radne snage, prodajnog prostora, režijski troškovi, itd.)
 • Radno vrijeme web trgovine je 24/7/365.

Preduvjeti za prihvat kartica kao sredstva plaćanja na Internetu

 • Potpisan ugovor s RBA o prihvatu kartica za plaćanje na Internetu.
 • Prilagodba web stranice trgovca/davatelja usluge prema specifikaciji dobivenoj od RBA.
 • Uspješno testiranje izvršenih prilagodbi u suradnji s RBA.
 • brandirano RBA jamstvo sigurne on-line kupovine
 • dostupnost proizvoda i usluga 24h na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (nema vremenskog ograničenja za prodaju kao na klasičnim prodajnim mjestima)
 • velika količina informacija o proizvodu i usluzi dostupna je iz raznih izvora
 • kupnja se obavlja brže i jednostavnije stoga kupac ima mogućnosti lakšeg fokusiranja na svoje potrebe i očekivanja.

Dodatak je nadogradnja na Woocommerce kojime se omogućava prihvat kartica preko E-Tomitreba usluge Raiffeisen banke.

Nakon kupnje plugina, dobiti će te pristup do linka za preuzimanje dodatka.

Dodatak se instalira jednostavno kroz WordPress administraciju.

Dodaj plugin
Prenesi dodatak

Enable/Disable – označava je li dodatak omogućen, tj. da li će se prikazati kao metoda plaćanja pri kupovini

Enable/Disable Debug – označava da li će dodatak bilježiti dodatne informacije u log datoteci. Služi pri testiranju i razvoju.

Test mode – je li dodatak u tesnom modu. Testni mod koristi testni platni sustav Raiffeisen banke i potrebno je u tom slučaju unjeti testne podatke prodajnog mjesta. Ukoliko planirate testirati, od banke zatražite da vam pošalju testne podatke.

Merchant ID – oznaka trgovca u sustavu E-Tomitreba sustavu

Terminal ID – oznaka prodajnog mjesta u E-Tomitreba sustavu

Title – naslov koji će se prikazivati prilikom odabira načina plaćanja

Customer message – poruka koja se prikazuje kupcu

Success Page – odabir stranice za prikaz u slučaju uspješne kupovine

Failure Page – odabir stranice za prikaz u slučaju neuspješne kupovine

Redirect to order page – ukoliko je označeno, kupca će se po obavljenoj transakciji preusmjeriti na stranicu narudžbe

E-Tomitreba Woocommerce

Da bi preusmjeravanje kupca natrag na vaše stranice radilo ispravno, te da bi dodatak uspješno primio odgovor od platnog sustava banke, potrebno je podesiti na sučelju za trgovce ( link i pristupne podatke dobijete od banke ) povratni url.

Povratni url se podešava u sučelju za trgovce, odabirom na meni “Terminal” te potom odabirom terminala sa liste.

U okvir za unos “notify_url”-a postavite url na vašu web trgovinu. Ukoliko je domena vaše web stranice ( WordPress ) http://www.mojastranica.com tada je url do dodatka http://www.mojastranica.com/?wc-api=sipaetomitreba.

Od verzije 1.4 u notify_url se postavlja http://www.mojastranica.com/?wc-api=archpayetomitreba

Pretplatite se na novosti

[newsletter_signup_form id=1]

Architech Woocommerce plugin za naplatu karticama korištenjem usluge E-Tomitreba koristite na vlastitu odgovornost.

Licenca uključuje korištenje na jednoj Woocommerce instalaciji – jedan webshop.

Architech plugin je brandiran sa Architech Sipa logotipom i isti se ne smije izuzimati iz instalacije plugina.

Kupnjom i korištenjem plugina smatra se da prihvaćate uvijete korištenja plugina i uvijete korištenja kako su opisani i u Općim uvijetima korištenja i Izjavi o privatnosti.

Kupite E-Tomitreba plugin

Omogućite naplatu karticama preko usluge E-Tomitreba Raiffeisen banke
[mk_icon_box icon=”mk-moon-puzzle-3″ title=”Plugin za Woocommerce” read_more_txt=”Kupi plugin !” read_more_url=”http://www.architech.hr/shop/services/web/woocommerce-plugin/” style=”boxed” icon_location=”top” icon_color=”#ce232e” icon_circle_color=”#ffffff” icon_circle_border_color=”#ce232e” title_color=”#494949″ txt_color=”#424242″ txt_link_color=”#1e73be” animation=”fade-in”]Dodatak je nadogradnja na Woocommerce kojim se vaš web shop povezuje na platni sustav banke i omogućava vam prihvat kartica na vašem web shopu. Plugin instalirati i podesite potrebne parametre i vaši kupci mogu plaćati karticama. Tako je jednostavno ![/mk_icon_box]
[mk_icon_box icon=”mk-icon-credit-card” title=”Prihvat kartica” read_more_txt=”Kupi plugin !” read_more_url=”http://www.architech.hr/shop/services/web/woocommerce-plugin/” style=”boxed” icon_location=”top” icon_color=”#ce232e” icon_circle_color=”#ffffff” icon_circle_border_color=”#ce232e” title_color=”#494949″ txt_color=”#424242″ txt_link_color=”#1e73be” animation=”fade-in”]Kroz platni sustav banke, uslugu E-Tomitreba, moguće je prihvaćati sva izdavanja Mastercard i Visa kartičnih brandova – što uključuje Visu Electron i Maestro brandove. Analizu tržišta kartičnog poslovanja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja možete pronaći ovdje.[/mk_icon_box]
[mk_icon_box icon=”mk-moon-support” title=”Podrška” read_more_txt=”Kupi plugin !” read_more_url=”http://www.architech.hr/shop/services/web/woocommerce-plugin/” style=”boxed” icon_location=”top” icon_color=”#ce232e” icon_circle_color=”#ffffff” icon_circle_border_color=”#ce232e” title_color=”#494949″ txt_color=”#424242″ txt_link_color=”#1e73be” animation=”fade-in”]Za bilo koji problem u implementaciji stojimo vam na raspolaganju. Također, ukoliko imate kakvih pitanja ili vam nedostaje neka funkcionalnost slobodno nam se možete javiti ! Upite pošaljite preko stranice kontakta ![/mk_icon_box]
[contact-form-7 404 "Not Found"]
null

SIPA Platforma

Platforma za jednostavnije online poslovanje

Izrada besplatne stranice

web stranice

Registracija

Kako kreirati besplatnu WordPress stranicu

Korištenjem usluge SIPA Platforme omogućeno je otvaranje besplatne stranice. Stranica koju otvarate na platformi napravljena je na WordPress aplikaciji i sadrži preddefinirane dodatke ( pluginove ) i teme ( vizualni predlošci ).

WordPress platforma je najrašireniji sustav za upravljanje sadržajem u svijetu. Pomoću njega možete kreirati vlastite stranice, web trgovine, kreirati blogove i slično.

U okviru besplatnog korištenja na raspolaganju su vam pluginovi kojima je omogućeno :

 • kreiranje stranica kroz vizualni editor “Visual Composer”
 • kreiranje web trgovine na Woocommerce platformi
 • dodatak za naplatu karticama “Architech e-Tomitreba” preko Raiffeisen banke Hrvatska
 • spajanje na društvene mreže ( Jetpack, FacebookFeed,
 • Akismet Anti-Spam – blokiranje nepoželjnih komentara
 • All In One SEO Pack – optimizacija sadržaja za pretraživače
 • Blogger Importer – uvoz postova sa Blogger platforme
 • Contact Form 7 – izrada kontakt obrazaca za vašu stranicu
 • Google+ Plugin – dijeljenje sadržaja na Google+ platformu
 • Sharing Icons & Share Buttons – dijeljenje sadržaja na društvenm mrežama
 • Status – objava statusa na stranicama
 • Storefront Product Sharing – dijeljenje proizvoda na društvenim mrežama
 • Storefront Sticky Add to Cart – dodatak za Woocommerce
 • Tumblr Importer – uvoz postova sa Tumblra
 • Upfront Builder – vizualni editor za stranice
 • WooCommerce – najpoznatija e-commerce platforma za izradu web trgovina
 • WordPress Importer – uvoz postova sa WordPress platforme
 • WPBakery Visual Composer – vizualni editor za stranice
 • WPBakery Visual Composer (Modified Version) – vizualni editor za stranice
 • WP to Twitter – objava postova na Twitteru
 • Yoast SEO – optimizacija sadržaja za pretraživače

Registracija na SIPA Platformi

Registracija

U ponudi su tri premium paketa i jedan besplatni. Paket odaberete nakon registracije ( koja je besplatna ). Za svaki site koji kreirate odaberete željeni paket i možete krenuti u kreiranje vlastite web stranice.

E-Tomitreba plugin za Woocommerce

[mk_page_section bg_image=”https://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2016/11/07190643/photo-1453090643118-eae60f5bc58a.jpg” attachment=”fixed” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” full_width=”true” full_height=”true” padding_top=”0″ skip_arrow=”true” section_id=”firstsection” sidebar=”sidebar-1″]

E-Tomitreba plugin za Woocommerce

Spojite vaš web shop na sustav naplate karticama ! Dodatak za Woocommerce koji vam omogućava prihvat karticama Raiffeisen banke.

[/mk_page_section][mk_page_section]

RBA e-ToMiTreba!! omogućava praktično i sigurno trgovanje, ali i ostale prednosti:

1. MANJI TROŠKOVI

 • Jeftinija “izgradnja” Internet prodajnog mjesta od otvaranja “fizičkog” prodajnog mjesta. Trgovac na Internet prodajnom mjestu oslobođen je uobičajenih investicija i troškova:
  • izgradnje/najma, uređivanja i održavanja prodajnog prostora,
  • tehničkih investicija (nije potrebna instalacija grijanja, uvođenje struje, vode, instalacija blagajne, POS uređaja…),
  • prodajnog osoblja,
  • režijskih troškova.
 • Oslobađanje od odgovornosti i troškova vezanih za čuvanje osjetljivih kartičnih podataka.Prodajna mjesta provode transakcije prihvata kartica na svojem Internet prodajnom mjestu preusmjeravanjem kupca na stranicu RBA, i time ne dolaze u posjed osjetljivih podataka o kartici.
 • Manji troškovi poput transakcijskih troškova, troškova naplate i vrijeme trajanja prodajnog procesa.
 • Smanjeni troškovi logistike nabave, distribucije i isporuke roba i usluga.
 • Ukupno niži troškovi radne snage uz moguće poboljšanje njene obrazovne strukture.
 • Promocija proizvoda i usluga je učinkovitija zahvaljujući izravnom marketingu putem e-komunikacija.

2. VEĆI PRIHODI

 • NON STOP poslovanje: 24h na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (nema vremenskog ograničenja za prodaju kao na klasičnim prodajnim mjestima).
 • Veći doseg: kupci mogu biti s bilo kojeg mjesta na svijetu i obavljati plaćanje karticama izdanja bilo koje banke iz zemlje ili inozemstva, što trgovcu otvara sjajne mogućnosti za globalno poslovanje.
 • Veći promet: prosječni iznos transakcija na Internetu višestruko je veći od prosječnog iznosa transakcije na klasičnom prodajnom mjestu.
 • Veću sigurnost naplate zahvaljujući najvišim sigurnosnim standardima prihvata kartica.
 • Veću dostupnost web trgovine kupcima, u odnosu na fizičke lokacije prodajnog mjesta:
  • putem web pretraživača,
  • putem reklamnih linkova na najposjećenijim stranicama.

Pogodnosti za tvrtke koje s RBA ugovore prihvat kartica za plaćanje na Internetu

 • RBA je primijenila najviše standarde sigurnosti za plaćanja karticama na Internetu definirane od strane MasterCard i Visa Europe koji web trgovca štite od mogućih zloporaba.
 • Na web trgovini / Internetu moguće je plaćati i kreditnim i debitnim karticama izdanja bilo koje banke u zemlji i inozemstvu.
 • Potencijalni kupac roba ili usluga je cijela svjetska populacija.
 • Prilagodba web stranice trgovca/davatelja usluge je vrlo jednostavna.
 • Usluga e-commerce-a se ugovara samo s bankom (bez potrebe uključivanja treće strane) što smanjuje troškove u startu ali i u kasnijem operativnom radu.
 • Internetska prodaja podrazumijeva značajno niže troškove poslovanja (manji troškovi radne snage, prodajnog prostora, režijski troškovi, itd.)
 • Radno vrijeme web trgovine je 24/7/365.

Preduvjeti za prihvat kartica kao sredstva plaćanja na Internetu

 • Potpisan ugovor s RBA o prihvatu kartica za plaćanje na Internetu.
 • Prilagodba web stranice trgovca/davatelja usluge prema specifikaciji dobivenoj od RBA.
 • Uspješno testiranje izvršenih prilagodbi u suradnji s RBA.
 • brandirano RBA jamstvo sigurne on-line kupovine
 • dostupnost proizvoda i usluga 24h na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini (nema vremenskog ograničenja za prodaju kao na klasičnim prodajnim mjestima)
 • velika količina informacija o proizvodu i usluzi dostupna je iz raznih izvora
 • kupnja se obavlja brže i jednostavnije stoga kupac ima mogućnosti lakšeg fokusiranja na svoje potrebe i očekivanja.

Dodatak je nadogradnja na Woocommerce kojime se omogućava prihvat kartica preko E-Tomitreba usluge Raiffeisen banke.

Nakon kupnje plugina, dobiti će te pristup do linka za preuzimanje dodatka.

Dodatak se instalira jednostavno kroz WordPress administraciju.

Dodaj plugin
Prenesi dodatak

Enable/Disable – označava je li dodatak omogućen, tj. da li će se prikazati kao metoda plaćanja pri kupovini

Enable/Disable Debug – označava da li će dodatak bilježiti dodatne informacije u log datoteci. Služi pri testiranju i razvoju.

Test mode – je li dodatak u tesnom modu. Testni mod koristi testni platni sustav Raiffeisen banke i potrebno je u tom slučaju unjeti testne podatke prodajnog mjesta. Ukoliko planirate testirati, od banke zatražite da vam pošalju testne podatke.

Merchant ID – oznaka trgovca u sustavu E-Tomitreba sustavu

Terminal ID – oznaka prodajnog mjesta u E-Tomitreba sustavu

Title – naslov koji će se prikazivati prilikom odabira načina plaćanja

Customer message – poruka koja se prikazuje kupcu

Success Page – odabir stranice za prikaz u slučaju uspješne kupovine

Failure Page – odabir stranice za prikaz u slučaju neuspješne kupovine

Redirect to order page – ukoliko je označeno, kupca će se po obavljenoj transakciji preusmjeriti na stranicu narudžbe

E-Tomitreba Woocommerce

Da bi preusmjeravanje kupca natrag na vaše stranice radilo ispravno, te da bi dodatak uspješno primio odgovor od platnog sustava banke, potrebno je podesiti na sučelju za trgovce ( link i pristupne podatke dobijete od banke ) povratni url.

Povratni url se podešava u sučelju za trgovce, odabirom na meni “Terminal” te potom odabirom terminala sa liste.

U okvir za unos “notify_url”-a postavite url na vašu web trgovinu. Ukoliko je domena vaše web stranice ( WordPress ) http://www.mojastranica.com tada je url do dodatka http://www.mojastranica.com/?wc-api=sipaetomitreba.

[/mk_page_section][mk_page_section]
[mk_icon_box icon=”mk-moon-puzzle-3″ title=”Plugin za Woocommerce” read_more_txt=”Kupi plugin !” read_more_url=”http://www.architech.hr/shop/services/web/woocommerce-plugin/” style=”boxed” icon_location=”top” icon_color=”#ce232e” icon_circle_color=”#ffffff” icon_circle_border_color=”#ce232e” title_color=”#494949″ txt_color=”#424242″ txt_link_color=”#1e73be” animation=”fade-in”]Dodatak je nadogradnja na Woocommerce kojim se vaš web shop povezuje na platni sustav banke i omogućava vam prihvat kartica na vašem web shopu. Plugin instalirati i podesite potrebne parametre i vaši kupci mogu plaćati karticama. Tako je jednostavno ![/mk_icon_box]
[mk_icon_box icon=”mk-icon-credit-card” title=”Prihvat kartica” read_more_txt=”Kupi plugin !” read_more_url=”http://www.architech.hr/shop/services/web/woocommerce-plugin/” style=”boxed” icon_location=”top” icon_color=”#ce232e” icon_circle_color=”#ffffff” icon_circle_border_color=”#ce232e” title_color=”#494949″ txt_color=”#424242″ txt_link_color=”#1e73be” animation=”fade-in”]Kroz platni sustav banke, uslugu E-Tomitreba, moguće je prihvaćati sva izdavanja Mastercard i Visa kartičnih brandova – što uključuje Visu Electron i Maestro brandove. Analizu tržišta kartičnog poslovanja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja možete pronaći ovdje.[/mk_icon_box]
[mk_icon_box icon=”mk-moon-support” title=”Podrška” read_more_txt=”Kupi plugin !” read_more_url=”http://www.architech.hr/shop/services/web/woocommerce-plugin/” style=”boxed” icon_location=”top” icon_color=”#ce232e” icon_circle_color=”#ffffff” icon_circle_border_color=”#ce232e” title_color=”#494949″ txt_color=”#424242″ txt_link_color=”#1e73be” animation=”fade-in”]Za bilo koji problem u implementaciji stojimo vam na raspolaganju. Također, ukoliko imate kakvih pitanja ili vam nedostaje neka funkcionalnost slobodno nam se možete javiti ! Upite pošaljite preko stranice kontakta ![/mk_icon_box]
[/mk_page_section]

Cijene izrade web stranica

[mk_button size=”x-large” icon=”mk-icon-exclamation-circle” icon_anim=”side” url=”http://www.architech.hr/kontakt” id=”btn_cijene_weba” bg_color=”#1e73be”]Krenite odmah ![/mk_button]

Pregledajte našu ponudu i cijene izrade web stranica. Konačne cijene izrade web stranice mogu odudarati od prikazanih ovisno o konačnom riješenju i prilagođenim dodacima.

Basic Paket

Basic paket je za one koji imaju svoj web hosting i domenu i održavaju svoje strance. Ovim paketom Architech postavlja i konfigurira WordPress aplikaciju, temu i modul za rezervacije. Od klijenta se očekuje da osigura :

 • smjernice za vizualni prikaz – klijentu bira od gotovih predložaka koje će koristiti za svoje stranice
 • grafički materijal i fotografije koje želi na stranicama
 • podatke koji će biti potrebni za konfiguriranje modula za rezervacije

Basic paket se može proširiti :

 • izrada prilagođenog vizualnog predloška
 • izrada profesionalnih fotografija
 • uključivanje modula za naplatu karticama Hrvatskih banaka
 • uključivanje modula za naplatu karticama putem PayPal-a

Održavanje stranice nije uključeno u cijenu te za ovaj paket ne pružamo SLA.

Standard Paket

Uključuje sve što sadrži Basic paket uz SLA standard.

SLA ( Service Level Agreement ) osigurava i garantira nivo isporuke servisa.

[mk_toggle title=”SLA Standard” icon=”moon-box-remove” style=”fancy”]SLA standard je usluga koja se plaća na mjesečnoj bazi, a vrijedi za sve pakete koji su hostani od strane Architech-a.

Uključuje :

 • održavanje sustava i aplikacija – primjena sigurnostnih nadogradnji OS-a, WordPress aplikacije i instaliranih modula.
 • jedan sat tehničke podrške

Cijena SLA Standard usluge je :

150,00kn mjesečno za dedicirani VPS hosting;

50,ookn za dijeljeni VPS hosting 1. mjesec besplatno.

Bilo da se radi o dijeljenom VPS hostingu ili dediciranom web hostingu, Architech se brine da su svi serveri dostupni, zaštićeni i da su podaci osigurani.

U cijenu nije uključena registracija domene.[/mk_toggle]

[mk_mini_callout title=”Registracija domene” button_text=”Pošaljite upit” button_url=”http://www.architech.hr/kontakt”]Obratite nam se s upitom za registraciju domene ![/mk_mini_callout]

WEB Rental Gold Paket

Paket uključuje sve kao i WEB Retnal Plus Paket uz dodatno :

[mk_toggle title=”SLA Gold” icon=”moon-box-remove” style=”fancy”]

SLA Gold je garancija isporuke servisa i aplikacija i uključuje :

 • održavanje sustava i aplikacija – primjena sigurnosnih nadogradnji OS-a, WordPress aplikacije i instaliranih modula.
 • dva sata tehničke i korisničke podrške
 • dostupnost 99,99%
 • backup sustava, aplikacija i podataka
 • ispravke grešaka unutar 24h
 • monitoring sustava i preventivno djelovanje

Cijena SLA Gold usluge

1200,00kn mjesečno za dedicirani VPS hosting

750,00kn za dijeljeni VPS hosting

+10 WordPress stranica – korisnik bira elemente iz gotovih predložaka

+ modul za naplatu karticama

[/mk_toggle]

[mk_toggle style=”fancy” title=”Hosting” icon=”mk-li-host”]Architech se brine da su vaše stranice uvijek dostupne, i zato koristimo napredne cloud tehnilogije koje omogućavaju neprekidan rad vaših servisa, dostupnost u bilo koje doba i sa bilo koje lokacije.

Stranice pod Brone i Gold održavanjem smještene su na Amazon cloud servisima sa CloudFront distribucijom sadržaja. Web stranice koriste CDN za posluživanje statičkog sadržaja što uvelike ubrzava učitavanje i prikaz vaših stranica na uređajima posjetitelja.

aws-logo[/mk_toggle]

WEB Rental Plus Paket

Paket uključuje sve što sadrži Standard Paket uz dodano :

[mk_toggle title=”SLA Bronze” icon=”moon-box-remove” style=”fancy”]SLA Bronze je garancija isporuke sevisa i aplikacija.

SLA Bronze uključuje :

 • održavanje sustava i aplikacija – primjena sigurnostnih nadogradnji OS-a, WordPress aplikacije i instaliranih modula.
 • jedan sat tehničke i korisničke podrške
 • dostupnost od 98,99%
 • backup sustava, aplikacija i podataka

Cijena SLA Bronze usluge je :

500,00kn mjesečno za dedicirani VPS hosting

250,00kn mjesečno za dijeljeni VPS hosting

prvi mjesec besplatno.

+ 10 WordPress stranica – korisnik bira elemente iz gotovih predložaka.

[/mk_toggle]

[mk_page_section bg_gradient=”left_top” video_color_mask=”#1e73be” gr_end=”#8224e3″ top_shadow=”true” full_width=”true” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_blog_showcase][mk_steps step=”5″ icon_1=”mk-moon-bubble-13″ title_1=”Javite se !” desc_1=”Javite nam se sa vašom željom i vizijom. Pripremite podatke o hostingu, slike, tekst… sve što bi željeli sa vašom stranicom.” url_1=”http://www.architech.hr/kontakt” icon_2=”mk-moon-bubbles-6″ title_2=”Razrada i dogovor” desc_2=”Dogovorimo se oko konačnog rješenja, sve nedoumice su rješene, izgled, fontovi, slike, tekst… U ovom trenu plaćate 50% dogovorene cijene.” icon_3=”mk-moon-spinner-8″ title_3=”Izrada !” desc_3=”Dogovoreno rješenje pretačemo u kod, testiramo i retestiramo ! ” icon_4=”mk-li-cup” title_4=”Cilj !” desc_4=”Predajemo vam gotovo rješenje ! Uz kratku edukaciju postajete suvereni vladar vlastitog web kraljevsta ! Čestitamo ! ” icon_5=”mk-icon-beer” title_5=”slijedeći koraci…” desc_5=”Sad se možemo opustiti, razgovarati o slijedećim planovima, projektima, širenju poslovanja i svjetskoj dominaciji ! Pružamo podršku i za to !” animation=”bottom-to-top” el_class=”processnew”]
[/mk_page_section]

Architech WEB Rental

“WEB Rental” je proizvod zamišljen da objedini vizualne i funkcionalne mogućnosti modernih web aplikacija pri kreiranju web stranica iznajmljivača ili turističke agencije.

Stranica je pogonjena WordPress aplikacijom za objavu sadržaja prilagođenu dodacima koji upotpunjavaju funkcionalnost pogodnu za iznajmljivače i manje turističke agenicije.

Stranica omogućuje prikaz smještajnih kapaciteta i sustav rezervacija i naplate koji se mogu koji se mogu primjeniti na veliki broj poslovnih modela.

[mk_title_box color=”#ea7500″ size=”32″ font_weight=”bold” font_family=”Montserrat” font_type=”google”]Demo WEB Rental[/mk_title_box]

“Demo Web Rental”  je pokazna stranica Architech WEB rental proizvoda. Na jednoj stranici prikazane su neke od mogućnosti oblikovanja sadržaja i procesa zadavanja rezervacije od strane korisnika.

[mk_button dimension=”savvy” size=”x-large” url=”http://demo.architech.hr/rental” target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” animation=”left-to-right”]DEMO ![/mk_button]
[mk_title_box color=”#ea7500″ font_weight=”bold” font_family=”Montserrat” font_type=”google”]WEB Rental sa mnogo lica[/mk_title_box]

Konačni proizvod se oblikuje vašim zahtjevima, vašim mogućnostima i vašem poslovnom procesu. Konačno rješenje možete odabrati iz nekoliko opcija, a možemo vam ponuditi i prilagođeno rješenje.

[mk_button dimension=”savvy” size=”x-large” icon=”mk-moon-info” url=”http://demo.architech.hr/rental/2015/09/16/demo-rental/” target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” id=”btninfo” animation=”left-to-right”]Info[/mk_button]
[mk_fancy_title size=”32″ font_weight=”900″ font_family=”Montserrat” font_type=”google”]WEB Rental Paketi[/mk_fancy_title]

[mk_font_icons icon=”mk-moon-gift” color=”#00a4db” size=”x-large” padding_horizental=”4″ padding_vertical=”4″ circle=”true” circle_color=”#f5f5f5″ align=”left” link=”#”]Ponuda uključuje više paketa, ovisno koje su vaše potrebe i koliko angažman očekujete od nas.

Basic Paket

Basic paket je za one koji imaju svoj web hosting i domenu i održavaju svoje strance. Ovim paketom Architech postavlja i konfigurira WordPress aplikaciju, temu i modul za rezervacije. Od klijenta se očekuje da osigura :

 • smjernice za vizualni prikaz – klijentu bira od gotovih predložaka koje će koristiti za svoje stranice
 • grafički materijal i fotografije koje želi na stranicama
 • podatke koji će biti potrebni za konfiguriranje modula za rezervacije

Basic paket se može proširiti :

 • izrada prilagođenog vizualnog predloška
 • izrada profesionalnih fotografija
 • uključivanje modula za naplatu karticama Hrvatskih banaka
 • uključivanje modula za naplatu karticama putem PayPal-a

Održavanje stranice nije uključeno u cijenu te za ovaj paket ne pružamo SLA.

WEB Rental Plus Paket

Paket uključuje sve što sadrži Standard Paket uz dodano :

[mk_toggle title=”SLA Bronze” icon=”moon-box-remove” style=”simple”]SLA Bronze je garancija isporuke sevisa i aplikacija.

SLA Bronze uključuje :

 • održavanje sustava i aplikacija – primjena sigurnostnih nadogradnji OS-a, WordPress aplikacije i instaliranih modula.
 • jedan sat tehničke i korisničke podrške
 • dostupnost od 98,99%
 • backup sustava, aplikacija i podataka

Cijena SLA Bronze usluge je :

500,00kn mjesečno za dedicirani VPS hosting

250,00kn mjesečno za dijeljeni VPS hosting[/mk_toggle] prvi mjesec besplatno.

+ 10 WordPress stranica – korisnik bira elemente iz gotovih predložaka.

Standard Paket

Uključuje sve što sadrži Basic paket uz SLA standard.

SLA ( Service Level Agreement ) osigurava i garantira nivo isporuke servisa.

[mk_toggle title=”SLA Standard” icon=”moon-box-remove” style=”simple”]SLA standard je usluga koja se plaća na mjesečnoj bazi, a vrijedi za sve pakete koji su hostani od strane Architech-a.

Uključuje :

 • održavanje sustava i aplikacija – primjena sigurnostnih nadogradnji OS-a, WordPress aplikacije i instaliranih modula.
 • jedan sat tehničke podrške

Cijena SLA Standard usluge je :

150,00kn mjesečno za dedicirani VPS hosting;

50,ookn za dijeljeni VPS hosting[/mk_toggle] 1 mjesec besplatno.

Bilo da se radi o dijeljenom VPS hostingu ili dediciranom web hostingu, Architech se brine da su svi serveri dostupni, zaštićeni i da su podaci osigurani.

U cijenu nije uključena [mk_mini_callout title=”Registracija domene” button_text=”Pošaljite upit” button_url=”http://www.architech.hr/kontakt”]Obratite nam se s upitom za registraciju domene ![/mk_mini_callout]

WEB Rental Gold Paket

Paket uključuje sve kao i WEB Retnal Plus Paket uz dodatno :

[mk_toggle title=”SLA Gold” icon=”moon-box-remove” style=”simple”]

SLA Gold je garancija isporuke servisa i aplikacija i uključuje :

 • održavanje sustava i aplikacija – primjena sigurnosnih nadogradnji OS-a, WordPress aplikacije i instaliranih modula.
 • dva sata tehničke i korisničke podrške
 • dostupnost 99,99%
 • backup sustava, aplikacija i podataka
 • ispravke grešaka unutar 24h
 • monitoring sustava i preventivno djelovanje

Cijena SLA Gold usluge

1200,00kn mjesečno za dedicirani VPS hosting

750,00kn za dijeljeni VPS hosting

[/mk_toggle]

+10 WordPress stranica – korisnik bira elemente iz gotovih predložaka

+ modul za naplatu karticama

[mk_button dimension=”savvy” size=”x-large” icon=”mk-li-message” url=”http://www.architech.hr/kontakt” target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” id=”btnkontakt” animation=”left-to-right” outline_skin=”custom” outline_active_color=”#3f3f3f” outline_hover_color=”#81d742″]Zatražite ponudu ili pošaljite upit ?[/mk_button]

e-commerce predlošci

[mk_page_section padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]

[mk_title_box size=”36″ line_height=”63″ font_weight=”bolder” font_family=”Comfortaa” font_type=”google” align=”center” animation=”fade-in”]Atraktivan dizajn i funkcionalan web shop ![/mk_title_box]
[/mk_page_section][mk_page_section bg_gradient=”left_top” gr_end=”#1e73be” top_shadow=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ section_id=”section3″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[mk_padding_divider]

Kulerthemes - za svaki WebShop

[mk_padding_divider]

Fleksibilni responsivni OpenCart predlošci – teme – koje zadovoljavaju bilo koji tip trgovine – trgovine elektorinke, namještaja, obuće, odjeće, modnih dodataka… Jednostavan i efikasan dizajn privlači posjetitelje od samog ulaza na stranice i predstavlja vaše proizvode potencijalnim kupcima.

Predlošci su u potpunosti prilagodljivi kroz moćne module i dodatke koje dobijate kroz instalaciju ovih tema. Dodavanje atraktivnih elemenata nikad nije bilo jednostavnije.

Jedan od dodataka je i blog koji omogućava jednostavno objavljivanje novosti i članaka na vašim stranicama te vam omogućava sve funkcionalnosti web trgovine i aplikacije za upravljanje sadržajem.

U suradnji sa Kulerthemes.com nudimo vam prilagodbu vaše Opencart web shop aplikacije uz povoljnu cijenu.

Atraktivan, responsive dizajn, omogućit će vašem web shopu prikaz na svim mobilnim uređajima i tabletima, kao i na klasičnim PC računalima.

Predlošci su kompatibilni sa Opencart 1.6 i 2.0 verzijama.

[mk_image src=”http://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2014/02/07183639/virtuemart_scr.jpg” image_width=”135″ image_height=”50″ crop=”false”]

Veliki odabir tema za svaki tip e-trgovine

Responsive dizajn - Prikaz na mobitelima i tabletima !

[/mk_page_section][mk_page_section bg_stretch=”true” enable_3d=”true” video_opacity=”0.3″ full_width=”true” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”section4″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[mk_icon_box2 icon_size=”128″ icon=”mk-moon-mobile” icon_color=”#990089″ icon_hover_color=”#1e73be” title=”Responsive dizajn” title_color=”#1e73be” description_color=”#1e73be”]Responsive dizajn – izgled koji se prilagođava bilo kojem uređaju – mobitelu, tabletu, monitoru.[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_size=”128″ icon=”mk-moon-palette” icon_color=”#5a9376″ icon_hover_color=”#1e73be” title=”Odabir boja” title_color=”#1e73be” description_color=”#1e73be”]Dobiti će te prednosti najmodernijih tehnologija za novi izgled i dizajn.[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_size=”128″ icon=”mk-moon-zoom-in-2″ icon_color=”#9b2b49″ icon_hover_color=”#1e73be” title=”Zoom efekt” title_color=”#1e73be” description_color=”#1e73be”]Zoom efekt – Povećajte prikaz slika tako da kupac može pregledati svaki detalj proizvoda.[/mk_icon_box2]
[mk_icon_box2 icon_size=”128″ icon=”mk-moon-html5-2″ icon_color=”#e8a32c” icon_hover_color=”#1e73be” title=”HTML5 & CSS3″ title_color=”#1e73be” description_color=”#1e73be”]Dobiti će te prednosti najmodernijih tehnologija za novi izgled i dizajn.[/mk_icon_box2]

Bromic

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=52″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=53″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Bowtie

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=40″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=41″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Azimuth

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=19″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=7″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Maven

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=54″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=54″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Arcu

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=25″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” id=”btnarcudet” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=13″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” id=”btnarcu1demo” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Ranger

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=64″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=63″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Decao

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=66″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=65″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]

Moment

[mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=42″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#ce232a”]DETALJI[/mk_button][mk_button size=”large” icon=”mk-icon-plus” icon_anim=”side” url=”http://www.kulerthemes.com/member/aff/go/architech/?i=43″ target=”_blank” align=”center” fullwidth=”true” bg_color=”#41912d”]DEMO[/mk_button]
[/mk_page_section][mk_page_section bg_image=”http://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2015/05/07190240/vector_217.jpg” bg_color=”rgba(221,153,51,0.59)” blend_mode=”soft-light” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” bg_gradient=”left_top” video_color_mask=”#e5ba20″ gr_end=”#dd23c8″ video_opacity=”0.3″ top_shadow=”true” full_width=”true” has_top_shape_divider=”true” top_shape_color=”#ffffff” has_bottom_shape_divider=”true” bottom_shape_color=”#7f7f7f” sidebar=”sidebar-1″]
[mk_content_box heading=”Podrška vašem poslovanju”][mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”128″ icon_image=”http://cdn1.architech.hr/wp-content/uploads/2016/06/07190218/11-arrow.png” animation=”scale-up”]Nudimo podršku pri instalaciji teme i kreiranju stranica vašeg web shopa na PrestaShop platformi. U ponudi je 20 tema koje su predstavljene na Kulerthemes.com, a svaka od tih tema nudi nebrojeno mnogo mogućnosti prilagodbe čime je osiguran jedinstven i atraktivan dizajn vašeg web shopa.Za ostale platforme slobodno nam pošaljite upit.[/mk_icon_box2][/mk_content_box][mk_button corner_style=”rounded” size=”xx-large” url=”http://www.architech.hr/kontakt” fullwidth=”true” id=”ecmtemplate” animation=”scale-up”]Osvježite izgled vašeg web shopa !
Pošaljite nam upit i pobrinuti ćemo se da vaš posao procvjeta u novom ruhu ![/mk_button]
[/mk_page_section]