Web stranice

Izrada web stranica odnosno ulaganje u web prezentaciju, danas nije više opcija nego sastavni dio virtualnog identiteta svake tvrtke. Predstavljanje barem osnovnom, prezentacijskom web stranicom, očekuje se i od najmanje tvrtke.

Javite se

Web trgovine

Postojeće riješenje ne zadovoljava Vaše potrebe ili želite vlastitu web trgovinu ? Detaljnom analizom postojećeg rješenje i u skladu sa vašim zahtjevom kreiramo predložak rješenja se detaljnim objašnjenjima funkcionalnih promjena i njihovog učinka na povećanje prodaje.

Javite se

Naplata i plaćanje

Ukoliko planirate krenuti u online poslovanje a niste sigurni što vam sve treba, slobodno nam se javite kako bi za vas napravili prijedlog, te Vam pomogli pri pokretanju e-poslovanja.

Javite se

Postanite dio nove platforme – trenutno u fazi pred-produkcije – koja vam omogućava kreiranje vaše stranice, web trgovine i prihvata plaćanja platnim karticama. Povežite se u jedinstvenu okolinu trgovaca i kupaca.

Integracije platnih sustava

Vodite poslovanje preko klasičnih prodajnih kanala, a s druge strane nastojite uklopiti online poslovanje i proširiti bazu klijenata ? Rješenja koja integriraju vaše poslovanje ponekad su prerobusna i preskupa. Vama su potrebna integrirana rješenja koja uz povoljni trošak optimiziraju vaše poslovanje i olakšavaju praćenje prometa preko različitih kanala prodaje i naplate.

Analiza poslovnog procesa

Elektroničko i online poslovanje vodi se drugačijom dinamikom nego poslovanje u klasičnom smislu. Iz tog je razloga potrebno prilagoditi poslovne procese poslovanju preko interneta. Analiza poslovnog procesa i modifikacija procesa naplate koji će koristiti sve prednosti online poslovanja opravdat ojačat će vaš posao i povećati tržište za vaše proizvode.

Naplata i plaćanje

Širenje baze klijenata donosi potrebu i za širenjem kanala naplate obzirom da svaki klijent ima svoje sklonosti pri plaćanju preko interneta. Korištenje novih tehnologija, mobilnog plaćanja, elektorničkih walleta povećat će vašu konkurentnost na tržištu.

SIPA PORTAL

SIPA Platforma nudi mogućnosti upravljanja sadržajem i web trgovinom gdje nije potrebno da razmišljate o infrastrukturi ili razvoju novih funkcionalnosti. 

Razvoj novih digitalnih tehnologija, kao primjene umjetne inteligencije, naprednog izvještavanje i predviđanja za koje bi inače trebalo izdvojiti znatna sredstva, sada su dio platforme. Analitika prometa, oglašavanja, integracije sa društvenim mrežama… sve se odvija na vašoj  novoj platformi bez vaših dodatnih investicija.

2014
2016
2017
2020

SIPA PLATFORMA

Razvoj ideje i Infrastrukture

SIPA PLAĆANJA

Plugin za plaćanja

SIPA PLATFORMA WEB

Web aplikacija - beta Integrirana ecommerce platforma

SIPA MOBILE

Mobilna aplikacija za upravljanje Sipa računom